maandag, oktober 14, 2019
MrGreen
MrGreen
MrGreen

Darts Live Streaming - RTL 7

darts live streaming

In Nederland zijn de grootste dartstoernooien live te volgen via RTL7. RTL7 biedt de wedstrijden zowel via de televisiezender als via een livestream aan. De live streams zijn niet altijd gratis. Hoe dat precies werkt lees je hieronder.

De wedstrijden van het Lakeside WK Darts zijn in 2019 weer op tv te volgen bij Europsport! Deze zender biedt, mede als het Engelse Channel 4 en enkele bookmakers, bovendien live streams aan.

RTL 7 Darts televisie

Sinds enkele jaren is RTL7 het vaste kanaal dat dartswedstrijden uitzendt in Nederland. De presentatoren Marcel Maijer en Koert Westerman worden tijdens de uitzendingen geassisteerd door de vaste gasten Co Stompé, Vincent van der Voort en Roland Scholten. Incidenteel wordt er ook een andere profspeler, zoals bijvoorbeeld Kim Huybrechts of Benito van de Pas, uitgenodigd om commentaar te geven in de studio.

Darten op de radio

Nieuw sinds het WK Darts van 2018 is de RTL Darts Radio. Zodra de tv uitzending is begonnen kun je op de RTL7 site een link vinden naar de radio. Klik je hierop dan krijg je wat je anderen op hun televisie zien, live te horen uit je apparaat. Er is wel een beetje vertraging op de lijn.

Gratis live stream darts kijken

Afhankelijk van andere sporten worden de dartswedstrijden doorgaans live uitgezonden op televisie. Ook is het mogelijk om bij RTL7 live stream darts te kijken. Dit is echter niet altijd gratis.
Live stream darts kijken | GettyOp zoek naar gratis live streaming darts word je bij RTL7 meestal doorgelinkt naar RTL XL. Hoewel dat in eerste instantie gratis lijkt, is dat voor de meeste dartsuitzendingen (zoals het WK) niet het geval. Bepaalde bookmakers bieden wel gratis live stream darts aan voor hun klanten. Je moet dan een account hebben en wat geld er op hebben staan om te wedden op darten.

Twee weken gratis RTL XL Premium

Bij RTL zul je RTL XL Premium moeten aanschaffen en daar betaal je €8.99 per maand voor. Je kijkt de eerste twee weken gratis en na die proefperiode wordt, als je tevreden bent, het lidmaatschap verlengd. Als je gedurende de proefperiode opzegt, kun je toch nog het restant van die twee weken blijven kijken. Lekker is wel dat je reclamevrij kijkt en dat je alle programma’s een maand terug kan zien. Met Premium kijk je op je smartphone, tablet en laptop en het abonnement is op elk moment opzegbaar.

Live stream darts PDC

Ook de PDC heeft een eigen videodienst. Met een abonnement van 5 euro per maand kijk je naar een flink aantal toernooien (ook de kleinere) die niet op tv worden uitgezonden.

Lakeside WK Darts live kijken

Live streaming darten kijken maakt RTL mogelijk voor uiteraard het WK Darts, maar ook voor o.a. de Premier League Darts, World Matchplay en de Grand Slam.

Wil je Lakeside live stream kijken dan zijn er een paar mogelijkheden. Het BDO WK Darten wordt zoals je wellicht weet sinds 2017 niet meer door de BBC uitgezonden. Live kijken kon de afgelopen twee jaar op de commerciële Engelse zenders Channel 4 en BT Sport, maar deze zenders zitten niet standaard in je pakket. Een goed alternatief was de YouTube live stream van de BDO.

BDO WK Darts bij Eurosport

Vanaf 2019 kun je weer terecht bij Eurosport! Je kunt dan weer Lakeside live op televisie kijken en ook live stream via Eurosport Player. Daar moet je echter wel een abonnement op hebben. Eurosport is de enige officiële aanbieder voor België en Nederland waar je live stream BDO WK Darts kan kijken. De stream op het YouTube kanaal van de BDO is nu voor België en Nederland geblokkeerd.

Gratis BDO WK Darts live streaming

Wat nog wel een mogelijkheid is voor het gratis live stream Lakeside WK darts kijken, is Ziggo Go. Ben je klant bij Ziggo dan kun je de Ziggo Go app downloaden en daarmee kun je televisie uitzendingen live stream op je smartphone of tablet zien. Dus ook het BDO WK Darts op Eurosport.

Benieuwd naar het programma darts? Lees: Dartskalender 2019.

Mr Green

WK Darts Nieuws

Raymond van Barneveld zien we niet meer terug op het WK Darts 2020 | Getty

Raymond van Barneveld zien we niet meer terug op het WK Darts 2020

UPDATE: Raymond van Barneveld is definitief van de partij tijdens het WK Darts. Barney heeft zich geplaatst door in de top 32 van de Pro Tour te eindigen. Check het speelschema WK Darts voor...
Speelschema WK Darts - Michael van Gerwen winnaar WK Darten | Getty

Michael van Gerwen winnaar WK Darts 2019: 3de keer kampioen!

Michael van Gerwen heeft op het WK Darts 2019 voor de derde keer de hoofdprijs gegrepen. De Brabander rekende in een ietwat tegenvallende finale af met Michael Smith: 7-3. Nadat Mighty Mike een 4-0...
Finale WK Darts 2019: Michael van Gerwen - Michael Smith voorspellingen bookmakers gokken | Getty

Finale WK Darts 2019 Michael van Gerwen – Michael Smith

Dinsdagavond 1 januari om 21:00 uur speelt Michael van Gerwen in de finale van het WK Darts 2019 tegen Michael Smith. Voor Mighty Mike kan de eindstrijd culmineren in zijn derde titel, voor de...